Tygr a ty ostatní nešťastníci - VietnamTravel

Je až s podivem, co všechno je v dnešní době možné. Napřiklad na jednom trhu na severu země jsem narazil na tlapu a zuby tygra.

To byl asi vrchol všeho. Podotýkám, že Tygr Indočinský je na seznamu kriticky ohrožených druhů v kategorii·Status iucn3.1 -·considered to be facing a very high risk of extinction in the wild. Alespoň tak to uvádí odborná literatura.

 

Panthera tigris corbetti

foto: internet

 

Podobné věci jako jsou genitálie vzácných zviřat ve vodce, medvědí žluč, různí hadi, ještěrky, pavouci, štíři apod. opět vše naložené ve vodce, jsou proti tomuto "slabý odvar".

Vietnamci věří stejně jako Číňani nebo Japonci v nadpřirozené účinky těchto přísad. Namátkou třeba potence, dlouhověkost, štěstí apod.

Mohu s klidným svědomím potvrdit, že zázrak se přátele nekoná. Tôi đã uống rất nhiều Vodka - Vypil jsem hodně moc vodky s podobnými přísadami a nefunguje to :). Tedy alespoň na mě ne...

Za to některé Vietnamky jsou docela slušné afrodiziakum :)

 

"Maso z lesa"

 

Něco k večeři. Vzácné zviřátko od čínských hranic. Ani trest 3 roky vězení neodradí od odepření si podobné delikatesy.

 

No a kompletně celé genitálie se samozřejmě v syrovém stavu ihned naloží do vodky.

Při pochutnáváni si na "mase z lesa" se vše zapíjí právě tímhle "zázračným všelékem".

 

Na závěr něco pro zajímavost.

 

Za 10 dkg tygřího masa zaplatí případný zákazník ve Vietnamu

15.000 000 VND ( 15000 Kč)

 

Tradiční Asijská medicína

 

Na co je dobrý tygr ?

- Téměř na všechno, ale jen za správných okolností. >>Univerzálně účinné, přesně dávkované recepty v čínské medicíně neexistují,<<
- Na prášek rozemleté kosti jsou údajně účinné proti zánětům a bolesti. Mají také posilovat svaly, šlachy a samozřejmě kosti. Své použití najdou i oční bulvy a srst.
- Sušený tygří penis se může míchat se zázvorem pro zvýšení potence či tygří žluč společně s morušovými housenčími parazity podávat ke zvýšení účinku léčby vleklých zánětů a alergií.

zdroj: internet